Genieten, zonder onderhoud

Niet voor niets staat dit materiaal in de belangstelling van vooruitstrevende ontwerpers en architecten. Ook wij zijn na al die jaren nog vol passie over een product dat vederlicht oogt en tevens oersterk is. Want dat staat buiten kijf: u hoeft zich nooit zorgen te maken over de houdbaarheid van ALKU-kozijnen. De potten met beits of verf mogen naar de milieustraat worden gebracht. De ladder kan naar de schuur. Of de schilder kan worden afgebeld. Weg onderhoudskosten. Er hoeft niets te gebeuren.

U kunt genieten van uw kozijn, deur, schuifpui, dakkapel en gevelbekleding. Een leven lang.

Fraaie uitvoeringen

Duurzaamheid heeft meer om het lijf dan uitsluitend levensduur. Het oog wil ook wat, zeker als u er zolang mee doet. U kunt kiezen uit verschillende fraaie uitvoeringen, bijvoorbeeld strakke kozijnen in hoogglans of juist met een natuurlijke houtnerfstructuur. In verstek- of rechte houtverbindingen. Ook over de details denken we na. We maken scharnieren vrijwel onzichtbaar en brengen zacht ogende grijze rubberen sluitstrips aan

Lager energieverbruik

De aanschaf van een ALKU kozijn is een investering voor de toekomst. U bespaart niet alleen op onderhoud, u heeft minder energiekosten en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot. We leveren kozijnen standaard met hoogrendement glas. Drie lagen glas is ook mogelijk. Perfecte afdichting bij het raam en de gevel, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering in deuren zorgen voor een prima isolatie. Kozijnen krijgen extra stevigheid door hun recyclebare kern. We passen desgewenst geschuimde profielen toe. Deze profielen zijn gevuld met PIR-schuim, een nieuwe kunststofsoort die wordt toegepast vanwege zijn hoogisolerende werking.