Erkend dealer

Service

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen van ALKU zijn een optelsom van voordelen. Een enorm groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld houten kozijnen is dat u nauwelijks onderhoud hoeft te plegen aan de ALKU kunststof kozijnen. U heeft dus nooit werk en kosten meer aan plamuren, schuren en schilderen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over regen, wind of felle zon.

De ALKU producten zijn namelijk ongevoelig voor weersinvloeden. En dat komt de uitstraling van uw woning zeker ten goede. ALKU kunststof kozijnen verhogen uw wooncomfort met sprongen. Ze hebben, mede door het standaard hoge rendementsglas en de luchtkamers in de kozijnen, een optimale warmte- en geluidsisolatie. U zult dat niet alleen gevoels-matig ervaren, maar ook merken aan uw energierekening die behoorlijk lager kan uitpakken. Nu wij het toch over geld hebben. Investeren in nieuwe kunststof kozijnen van ALKU is een hele slimme investering. Per saldo bent u voordeliger uit met ALKU dan met houten kozijnen.

Kijkt u maar eens naar de prijsverschillen. Zeker als u daar ook bij optelt dat u in lengte van jaren nauwelijks kosten heeft aan onderhoud.

Een prettige kant van ALKU is dat er geen hout in zit. Er worden dus geen bomen voor gekapt. Bovendien is de productie milieuvriendelijk en is het materiaal 100% recyclebaar. Zo draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, er is altijd een passende oplossing.

Voor meer informatie over kozijnen, deuren, hefschuifpuien of terrasoverkappingen kunt u op afspraak terecht in onze showroom op St. Maartenslaan 31 te Stramproy.

Wij komen ook graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.